Link

Heidi Nørgaard Jensen


Jeg er født i 1979 og har arbejdet med, og avlet heste det meste af mit liv. Jeg startede træning af min første stående hund i 2014.

Har nu 3 irske settere, en købt i Norge og to som jeg selv har avlet.

Alle 3 i vinderklasse, og alle præmieret uden for Danmark.

Videndeling og Inspiration


Vi arbejder med levende dyr og kan derfor ikke tale om en færdigdresseret hund. Vi kan komme tæt på, men så ændres det der findes omkring hunden og så ændrer hunden sig i forhold til sine omgivelser. Der findes heller ikke en færdig uddannet hundedressør, og netop derfor er det vigtigt at vi hele tiden er på udkig efter nye input. Det kan være en dybere indsigt i hundens adfærd, nye metoder for uddannelse, konditionstræning eller blot motivation af hunden. 


Jeg har samlet lidt link til hvor jeg selv har hentet inspiration og håber at det kan være til gavn for nye hundefører såvel som erfarne.

Søg ny viden ...


Vi bliver aldrig for gode til at lære noget nyt. Det er derfor uhyre vigtigt konstant at søge ny viden, også på tværs af sportsgrene og fagligheder.

Litteratur og Blogs

Når træningen er overstået og mørket falder på bruger jeg gerne et par timer med en kop kaffe og god bog eller en spændende artikkel foran brændeovnen. Her har jeg linket til lidt af det jeg har fundet inspiration i.


Deerhunter Blog om træning af stående hund

Litteratur af Anders Landin


Huntem - Den irske setter

DKK - om den stående jagthund

SJD - jagthunden magasin arkiv

Video

Der findes et større udvalg af film og videoklip der viser hvordan man kan arbejde med den stående hund og det kan være yderst lærerigt at se hvordan andre arbejder med deres hunde.


DISK - jagttræning

DISK - markprøve 


Heidi Nørgaard Jensen - mix af heste og hundeklipHjemmesider og Inspirationskilder

Søg en masse inspiration og vælg det ud, der passer ind i den måde du ønsker at arbejde med din hund. Her er lidt link til hvordan andre arbejder med deres fuglehunde.


Viden på DISK (dansk irsk setter klub)


Ida Sollie

Anders Landin


Kennel Kragborgnorrsetter

opdræt af Irsk Setter

telefon: 0045 21662412

Adresse: Tiendemarken 15, DK-9280 Storvorde

Email: heidinjensen@gmail.com