Norrsetter BP kuld

Norrsetter BP Kuld

Bagherra fik 5 hvalpe den 2. januar 2024, 3 hanner og 2 tæver. Alle hvalpe er solgt. 


Far til hvalpene bliver Norrlands Guidens Papput SE36168/2018 (SE JCH Norrlands Guidens Mammut/Erin Vom Kappellenpfad SE34564)


Begge forældre har præsteret på højeste niveau på jagtprøver og er fremragende jagthunde. De har begge bevidst deres værdi i avlen og har afkom højt præmieret både på jagtprøve og på udstilling. Sundheden er i top og alle forudsætninger for velfungerende hvalpe er til stede ved denne parring.

Højdepunkter Bagherra:

Årets Irsk setter 2022

1. UK

2 x 1. BRKL (i samme weekend)

1. VK m CK i Danmark + 3 x 2. VK,

1:a Ökl HP & VP i Sverige

1. Excellent m. CACT (FCI) I Frankrig

1. Excellent m. CACIT (FCI) I Tyskland

Finaleplads på det Irske Mesterskab 2023.


Bagherra har HD: A, er fri for PRA1, PRA3 og CLAD, hun er godkendt eliteavlshund i Dansk Irsk Setter klub.

Bagherra er en let dresserbar hund, der arbejder i god kontakt med sin fører. Hun har et tidlig udviklet standinstinkt, en stor jagtlyst og en helt naturlig respekt for fugl. Hun er en eminent jæger og kan gå i alt slags terræn, har en unik evne til at tilpasse sig den opgave hun bliver stillet overfor. Bagherras mor, Bjerkaasens BS Siff, er 5 dobbelt Champion, vinder af DM 2021, 2. vinder på mesterskabsprøven 2023, 2 x årets hund i Dansk Irsk Setter Klub og historisk set den 2. mest vindende hund i Dansk Irsk Setter klubs historie. Hun har knap 20 vinderklasse placeringer og 3 x CACIT. Bagherra kommer fra et kuld med høj kvalitet og sundhed hele vejen igennem kuldet. Alle afkom er HD fri og højt præmieret på marken og på fjeldet - blandt kuldsøskende findes flere champions og eliteavlshunde. Video af Bagherra

Hjemme er Bagherra en god og venlig familiehund, hun er vant til børn og mange gæster i huset. Hun er smuk og har den attraktive mørke farve, mørke øjne og næse. På udstilling gør hun det godt og har mange BIR og BIM titler bag sig og er dobbelt udstillingschampion.


Læs mere om Bagherra på hendes egen side

Norrlands Guidens Papput

Ejer skriver følgende om Papput

Højdepunkter Papput:

1.UK m. HP 15mnd,

Finale i Norsk Derby 2019 16mnd

1.AK på første forsøk 18mnd

Finale i SM 20mnd.

5skl, 4skl og 2skl ck seneste 4 jaktprøver.

1.skl SM kval.


Papput har HD: B – HD Index: 117

Papput er en livsglad og mentalt stabil hund etter sterke jaktlige linjer. Både mamma Mammut og far Erin har SM-titler og har godt med jaktprövepremier, Begge foreldrene har også avlet godt. Papputs kullsösken er alle elitehunder og tidlig modne jakthunder med stor jaktlyst og sterk motor. Papput er en lettdressert og letthåndterlig hund. Han er nysgjerrig og fantasifull med herlig livsglede. Han trenger en tydelig leder, men både retter seg og lærer seg veldig fort. Han er svært sosial og liker alle han treffer på, Han omgås daglig med hester og skoleelever, noe han elsker. Inne er han en soffagris som gjerne koser med alle som vil. Papput modnet veldig tidlig og fikk 1ukl hp 15mnd gammel. Han deltok i Norsk Derby 2019 og tok seg til Derbyfinale bare 16mnd gammel. Han var med helt til dagens slutt, men kom ikke i fugl. Han fikk 1ak på sin förste start i åpen klasse og tok seg til SM-finale på sin förste start bare litt over to år gammel. Papput har 3 skl premier på de siste 4 startene, med 2skl ck som best fra höyfjell vinter. Han har stor konkurranseinstinkt og vil ligge först i terrenget med veldig høy fart. Papput er en svært god søker og bruker vinden godt. Han har stor jaktlyst og jobber utrettelig lange dager i snö eller tungt terreng. Papput har en veldig djerv avance og er en utmerket apportør. Hans sterkeste egenskap er nok allikevel hans arbeidsfokus som ikke mattes av. Han er hele familiens kosehund og er enkel i alle situasjoner. En hund som er lett å elske. Eier: Vegard Davidsen.

Video af Papput

Flere hvalpe er afsat på forhånd, men interesserede hvalpekøbere er velkomne til at tage kontakt.