Om

om norrsetter

Det glæder mig at byde dig velkommen her på norrsetter-siden, mit navn er

 

Heidi Nørgaard Jensen

 

og jeg har tabt mit hjerte til den smukke røde setter og har fyldt vores hjem med de dejligste hunde, avlet på en af de bedste norske tævelinjer fra Kennel Bjerkaasen

 

 

For mit vedkommende startede det hele da jeg fik lov at købe den mest vidunderlige tæve, Bjerkaasens BS Siff af Elisabeth og Asger i Lillehammer. På det tidspunkt havde vi allerede Siff's storebror Bjerkaasens BK Storm og mit største ønske var at få min egen tæve, så jeg kunne bruge mere fritid sammen med min mand og hans Irsk Setter Storm.

Jagt

 

Selv om det ikke var med jagt for øjet, at jeg anskaffede mig min første Irsk Setter, har det alligevel fået en plads hos mig. Jeg fik jagtegn i sommeren 2017 og har haft mange gode oplevelser med gode hundekollegaer og jægere i mit netværk. Den store riffeljæger bliver jeg nok aldrig og når jeg en sjælden gang er afsted uden min egen hund føler jeg mig nøgen.

 

Jagt med stående hund tilbyder mig alt det jeg har brug for af naturoplevelser; motion, tid til snak  og socialt samvær under jagten eller alenetid kun min hund og jeg. En oplevelse jeg gerne deler med nyjægere eller erfarne jæger der aldrig har prøvet at nedlægge fugl for stående hund. Hermed en opfordring til at tage kontakt hvis I gerne vil prøve at jagte med stående hund.

Billedet her er af min første fugl nedlagt for Siff - et magisk øjeblik som jeg aldrig vil glemme.

Mentor

 

Jeg har sagt ja til en spændende mulighed for at blive mentor for en række nye hundefører med Irsk Setter i det nordjyske, en opgave som jeg går til med stor ydmyghed. Jeg glæder mig til mange timer med hyggeligt selskab og med dejlige røde hunde i træning og sparring om lydighed og dressur i mark, på jagt og i hjemmet. Tak for tilliden DISK!

 

Læs mere om DISK mentor ordning her og find en mentor i dit lokalområde.

Norrsetter Breeding Programe - Looking for your next dog?

 

Let’s Make Something Great!

Jeg ved hvor svært det kan være at komme i gang med sin første stående engelske fuglehund. ... Hvor finder man den helt rigtige hund? ... Kan jeg overhovedet komme i betragtning til den hvalp jeg gerne vil købe? ... Jeg er ikke jæger, men vil gerne prøve kræfter med hunden inden for hundesporten, hvad gør jeg? 


Spørgsmålene er mange og skal adresseres de rigtige steder. For sporten og racens fortsatte udvikling er det altafgørende at vi er åbne over for nye inputs og nye hundefører. Vores hus er åben for dem der har lyst til at vide lidt mere og der er næsten altid plads i bilen når jeg skal ud og træne med hundene. Det er en stor beslutning at købe hund og det er vigtigt at man har en ide om hvad det er amn går ind til.


Ring eller skriv, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe. 

mine hunde

 

se mere om de forskellige hunde på hver deres profil

 

Bjerkaasens BS Siff

 

Irsk Setter tæve fra 2014

 

se mere om Siff 

 

Norrsetter SA Cooper

 

Irsk Setter han fra 2017

 

se mere om Cooper 

 

Norrsetter SA Bagherra

 

Irsk setter tæve fra 2017

 

se mere om Bagherra

 

norrsetter

opdræt af Irsk Setter

telefon: 0045 21662412

Adresse: Tiendemarken 15, DK-9280 Storvorde

Email: heidinjensen@gmail.com