Resultater 2022 - BJ

Resultater - markprøve 2022

 


11-12.03.2022 - Vejen - Dansk Jagthunde DerbyD

Dommer: Svend Aage Vad

1. UK (1B) + 4. vinder 


Norrsetter SO Billie Jean slippes i efterafgrøde i modvind, senere raps og viser et stort og veldækkende søg, med brede udslag og i god kontakt til føreren. Farten er høj. Stilen er smuk, med hovedet ført i niveau med ryggen og over, en let energisk galopaktion og pæn ført hale med bevægelser. Ved skelkant opnår Billie Jean en kortvarig stand, og parhøns flygter inden vi er fremme. Senere på raps finder makkerhunden parhøns, som Billie Jean forfølger kort, da disse flygter. Billie Jean afprøves i yderligere 3 slip, hvor den bevarer indtrykket fra tidligere, og arbejder til tider i en fortrinlig stil. I 3. slip finder Billie Jean en hare, som forfølges lidt. I sidste slip, opnår Billie Jean igen en kortvarig stand, og agerhøne flygter inden vi er fremme. Billie Jean slutter med stand ved skel og på ordre avancerer den kort og rejser flere fasaner, og der er ro i opflugt og skud. 1. Præmie UK – Fortsætter Kat 1B

2.heat

Ringelias Black Lady- Norrsetter SO Billie Jean. Begge arbejder stort og godt i høj fart og smuk stil.

Bredsgaards Ann - Norrsetter SO Billie Jean. Ann starter meget stort og bredt, slutter med 2 slag langt bagud i terræn. Billie Jean søger stort og areal dækkende i høj fart og smuk stil.

Rangeret som nummer 3 med 1b inden matchning

Matchning

Runa mod Billie Jean. Begge starter stort og godt, Runa opnår stand da fører er i jagtbar afstand, rejser Runa hårdt og præcis parhøns, Runa er komplet rolig i opfløj og senere i skud, da der var tvivl om at dr var givet rejse ordre. Runa over Billie Jean, Billie Jean bliver 4 vinder.


19.03.2022 - Montez/Frankrig

EM for Irske Settere

Dommer: Monika 

1. Excellent m. CAC (int. field trial, solo)


Kritik følger

02.04.2022 - Horsens - DISK Hovedprøve

Dommer: Allan Bredsgaard

2. ÅK 


Starter på raps i modvind. Anlægger her et godt anlagt søg med passende afstand mellem slagene. farten den er høj. Stilen den er god/smuk med hoved ført over ryg med en langstrakt galop med halerørelse. Er noget generet af makkers paralle søg. 2.slip opnår hurtig stand agerhøne flygter ret foran i jagtbar afstand til fører. der er komplet ro i flugt og skud. Vi prøver Jean i 2.slip mere, men det lykkes ikke at finde flere fugle. 2.Præmie åbenkl.

04.09.2022 - Tønder

Dommer: Jørgen Gordon

1. ÅK


Billie Jean anlægger på stubmark et meget stort og meget velanlagt bredsøg med dybe udslag og korrekte vendinger. Farten er høj, stilen er smuk med passende høj hoved og haleføring. Opnår sluttelig stand. Avancerer villigt og rejser præcist enlig høne. Ro i opflugt og skud. Prøves senere på meget stor stubmark. Viser her slippet igennem et godt velanlagt søg, i god kontakt til fører. Viser god udholdenhed trods meget høj temperatur. 1. Præmie.